Makrell før frokost

God stemning i gråvær

Det klarnet opp og var stille på Ekenäs

Jonathan måtte sløye fisk før frokost.

Turen var i gang.  Mina, Jonathan, Ingrid og undertegnede la ut fra Teie og satte kurs for Syd-Koster.  Det var gråvær med litt regn, nordlige vinder og god stemning ombord.  Vi gikk for motor til Hvalø, og etterhvert heiste vi genoaen og motorseilte/seilte til Koster på 6 timer.  AIS,en fungerte greit, men litt upraktisk og ha denne tilkoplet mac,en nedenunder.  Da vi var tvers av Torbjørnskjær kom ColorLine fra Strømstad med kryssende kurs for Sandefjord. Jeg behøvde ikke å kikke på AIS,en men så at vi gikk fint klar.

Da vi ankom Ekenäs var det rolig og det klarnet opp. Vi kunne velge blant mange ledige plasser og hadde hørt at vi ikke skulle legge oss på den nordre nye brygga pga liten dybde. Vi valgte den sydligste nye flytebrygga og bakket inn med en liten «bom på bommen» -Ingen skader på båt eller mannskap.

Havnekapten Mads kom senere på ettermiddagen og ville ha SEK 160 («…strömmen bjuder jag på») – kjente han igjen oss? Tja, ikke godt å si, vi har bare ligget ved samme havna i 10 år…..:))

Dagen etter, før frokost, fikk Mina Makrell! Jonathan måtte sløye og herligheten ble grillet og fortært senere på kvelden.  Dagen etter leide vi sykler og gjorde «alt det faste»; Minigolf på Kostergården, is hos Lasse, og syklet til Långegärde.  Vi inntok en deilig lunsj bestående av reker og kongekrabbe?!(fra Norge!) på Røkeriet på Ekenäs.

Deilig å være i gang med sommerferie!

/TM

Reklamer
Tagged with: , ,
Publisert i Sommerferie 2011

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: