Hon har lite dill i vatnet…

Kreps og hvitvin i strandkanten, kan det bli bedre?

Sånn her midt i februar og ca. 100 dager igjen til LaRSS 2012, går tankene tilbake til juni 2010.

Vi lå ved vår favoritt øy, litt syd for Smögen og hadde akkurat våknet til en flott sommerdag. Båten lå rolig, fortøyd til brygga, morgenbadet var unnagjort og Ingrid var igang med å dekke til frokost.

-Og da, nettopp da vi trodde at ting ikke kunne bli bedre, banket en smilende havnesjef forsiktig på rekka:
«…Ursäkta, men frun har just kokat några kräftor, dom brukar vara goda, hon har lite dill i vatnet. Kunne ni vara intereserat?»

Interessert? Gjett om…! Vi kjøpte en stor pose og la dem i kjøla ombord. Etter en liten gåtur, litt soling og bading var det tid for kreps og hvitvin i strandkanten.   Kan det bli bedre?

Anbefales på det sterkeste, med eller uten «dill i vannet»

/TM

Advertisements
Tagged with: , ,
Publisert i Mat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: