Ukulele-jamming i butikken

Et veldig praktiskt båtinstrument

Minigolf på Kostergården

Magnus og Christine ankom Fjällbacka til fint sommervær.  Etter installering ombord ble det en god middag på Bryggan Restaurant.

Dagen etter gikk vi Kungsklyftan, over Vetteberget og en tur innom butikkene på vei til havna.  Magnus og jeg gikk innom atelijeet til Ewa Leyman; i tillegg til bilder selger hun også ukuleler.  Vi fikk en kort innføring av mannen bak disken, så var det ukulele-jamming i butikken – kjempeartig..:))  Det bare måtte bli et kjøp her!  Ukulelen har vært flittig brukt ombord og er et veldig praktiskt båtinstrument..:))

Dagen etter seilte vi på utsiden forbi Gule Humpen til gammel sjø og lite vind.  Vi fant en ledig SXK-bøye ved Trossø og dro på en fin jolletur med grilling på land i kveldssolen.

Mandagen gikk vi en kort tur til Havstensund og gjorde noen små innkjøp i båtbutikken.  Det var så rolig og lite båter at vi gikk fra brygga for kun forseil.

Vi fikk en fin NO slør til Syd Koster og så pass mye vind at vi måtte reve genoaen noe.  Framme ved Ekenäs var det lite båter å se og bare å velge plass.

Dagen etter var det selvfølgelig sykkeltur og minigolf på Kostergården som stod på progammet.  Onsdagen våknet vi til gråvær og melding om sterk kulig.  Vi slapp fortøyningene før frokost og hadde bare tenkt å flytte på oss lenger inn i havna, men vi gikk like godt inn til Strömstad.  Magnus og Christine skulle hjem i dag alikevel og med dårlig værmelding fant vi ut at det var mer å finne på her.

Så nå har sagt farvel til de unge og er igjen alene ombord.  Vi får se om vi setter baugen hjemover til helgen…

/TM

Reklamer
Tagged with: , , , , , ,
Publisert i LaRSS 2012
One comment on “Ukulele-jamming i butikken
  1. Rigmor Frogner sier:

    Ja velkommen hjem til Tønsbergs flotte skjærgård!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: