Ikke en kjeft å se

brygg

Mina prøver fiskelykken på Lilla Kornön

grill

Med medbragt grill, mat og badetøy ble det en flott kveld ved vannkanten.

Det ble færre og færre båter på Lilla Kornøen og etter litt fisking fra brygga, slapp vi tampene vi også.  Med melding om regn og torden på fredag og kuling på lørdag morgen, var det i grunnen OK å seile litt nordover så vi ikke skulle bli værfaste her.

Vi fikk en fin tur opp til Smögen og igjennom Sotenkanalen til Hunnebostrand.  Her var det sol og på ettermiddagen gikk vi en tur ut til St. Görans Ö.  Med medbragt grill, mat og badetøy ble det en flott kveld ved vannkanten.

Midsommarsafton startet med sol, stille og veldig varmt.  Vi hadde lest på en plakat at «Stången skulle majas ved Gammelgården kl. 13:00» så vi gikk dit etter en tur i båtbutikken.  Framme ved majstången var det ikke en kjeft å se…  Vi leste plakaten om igjen og der stod det «midsommardagen» – i morgen altså.. OK – feil dag. Vi gikk tilbake til sentrum og tok en kald øl på «Kanten» her var det hyggelig stemning og mange feststemte mennesker.  Senere ble det reker ombord i Breezita før regnet dundret ned.

Dagen etter våknet vi til kuling med 16 m/s i kastene og overskyet, men melding om mindre vind til kvelden.  Mina tar bussen hjem i dag og Magnus og Christine mønstrer på i kveld.

Reklamer
Tagged with: , , ,
Publisert i Sommerferie 2013
3 comments on “Ikke en kjeft å se
 1. Vi var på Lilla Kornö och gick därifrån på tisdagen. Det hade varit så gott att träffa er igen. Hälsningar från Eva & Björn i Indigo

  • Breezita sier:

   Hei Eva og Bjørn! -Ååhh. da missade vi varann men en dag. Vi er nå i Fjällbacka. Er dere på vei nordover eller sørover? Vi blir i Fjällbacka til onsdagen.

 2. Heisan!
  Vi har hatt mye voldsom vind her oppe i nord, mulig dere også har hatt det. Været har vært ustabilt, så vi har vært lite nede på stranda. det ser ut som at dere hatr hatt det bedre, og det er jo fint! Tenkte at dere feiret stort på midtsommeraften, da det er mer feiring av den dagen i Sverige enn i Norge, men det ble visst ikke det like vel? Vi var på Ringshaug. Der var det stort bål og nydelig vær etterhvert.
  Dere går inn i den siste ferieuka, så nyt den så godt dere kan! Og jeg i min første!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: