En siste hilsen fra sommerværet

lsdkfj

Magnus og Chrstine gikk ombord i Hunnebostrand.

Magnus og Chrstine gikk ombord i Hunnebostrand.  Det regnet litt da de kom, men etterhvert lettet det.  Vi ble i Hunnebostrand dagen etter og Magnus filmet litt under vann med nyinnkjøpt filmkamera, undervannshus og loppis-golfkølle (!). På kvelden ble det middag på «SALT» og en runde Alias i båten.

Se undervandsfilmen fra Sydkoster her:

ølkølk

Solnedgang i Fjällbacka


Meteorologene meldte om pent vær og 4 m/s på mandag, så vi la ut etter frokost og fosset nordover til sørlig 11 m/s med 13 m/s i kastene.

Framme i Fjällbacka fikk vi lagt til longside helt innerst på brygga til fralandsvind med kuling styrke, men med god hjelp av to personer på brygga gikk det fint. Her ble det en flott solnedgang.

Onsdagen bød på mye regn,  mye motvind i styrke 10 – 13 m/s og humping over Tjurpannan og Kosterfjorden.  Magnus og Christine gikk like gjerne nedenunder for en blund.

Fremme i Strømstad fikk vi plass innerst i kroken, og her fikk vi tørka opp.  Det lettet litt dagen etter og vi slapp tampene for Koster.  Ved Ekenäs fikk vi samme plassen som før og det ble en fin kveld med grilling. Dagen etter leide vi sykler og spilte selvfølgelig minigolf  på Kostergården og tok en øl og bulle på ICA.

I dag var det melding om regn og laber bris fra Syd.  Turen hjem gikk via Sekken og vi klappet til kai ved Teie Båthavn kl. 20:00 til striregn…..en siste hilsen fra sommerværet!

Da var denne ferien over og vi leser av 13,2 grader, denne junikvelden i 2013.

Reklamer
Tagged with: , , ,
Publisert i Sommerferie 2013
One comment on “En siste hilsen fra sommerværet
  1. Så synd at dere fikk så mye dårlig vær, for jeg trodde nok at dere hadde bedre enn oss hjemme, men tror faktisk at det har vært omvendt!! Håper dere får noen fine dager på sjøen i helgene framover isteden. Rigmor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: