Nå er det vel nok vann?

Breezita gjøres klar for veien. "Hele" byen kom for å se på.

Breezita gjøres klar for veien. «Hele» byen kom for å se på.

Etter ca. 600 km og ett og et halvt døgn senere, har vi kommet til Macon.  Vi fikk sitte på med traileren. Det var en litt slitsom tur. Sjåføren var hyggelig nok, bortsett fra at han røykte i bilen hele veien og ikke hadde behov for hverken tissestop, eller noe å spise for den saks skyld.

Pilotbil og trailer var nøye med kjøre-- og hviletid, men mat spiste de ikke!

Pilotbil og trailer var nøye med kjøre– og hviletid, men mat spiste de ikke!

Vi hadde en fransk pilotbil foran som holdt sjåføren orientert om svinger, møtende lastebiler og andre morsomheter over intercom,en. -» Se på mannen rundt neste sving, har han fått ett glass for mye, eller hva…?»  Når natten falt på stoppet vi på en helt øde P-plass, gikk ombord i båten, -på bilen, og la oss til å sove. Eller slumre, det ble vel lite med søvn.

Trailersjåføren Hans fra Holland, undertegnede og den franske piloten Hubert. Alle tre er glade for at jobben er utført.

Trailersjåføren Hans fra Holland, undertegnede og den franske piloten Hubert. Alle tre er glade for at jobben er utført.

Dagen etter merket Ingrid at det var en «bulk» inn i skroget der hvor en båtstøtte stod.  Vi sa i fra til sjåføren som satte i gang kranen og justerete det hele. Heldigvis gikk «bulken» ut igjen.  Framme i Macon satte han Breezita i sitt rette element og etter at jeg hadde sjekket for lekkasjer både her og der, betalte vi sjåføren og takket for fin service.
Breezita i sitt rette element i Macon gjestehavn.

Breezita i sitt rette element i Macon gjestehavn.


Nå er det vel nok vann helt frem til Middelhavet!

Reklamer
Tagged with: , ,
Publisert i Middelhavet 2014
4 comments on “Nå er det vel nok vann?
 1. Arne sier:

  oj.. 60 mil med stor lastebil + pilotbil høres kostbart ut. -Men, da har dere forhåpentligvis vann nok resten av turen 🙂 Når regner dere med å være ute i åpent farvann?

  • Breezita sier:

   Hei Arne! Ja, nå har vi nok vann 🙂 Dyrt ble det, men litt må man regne med 😉 Hadde ikke så mye valg egentlig. Regner med å være i Port St. Lois ca rundt Tormods bursdag 10. august. Ba om å få masten sendt nedover i går, og det kan ta opptil 3 uker.
   Men har det helt topp her i Macon, og i dag skal vi sykle i Beaujolaisdistriktet hvor vi skal bla til St.Amor. Var der for 30 år siden og gleder oss til å se det igjen. Fantastiske viner der! Blir nok noe ekstra godt til kvelds i dag 😉 Klem Ingrid

 2. Stakkars dere som ble så passivt utrøyka!! Godt dere kom dere hele fram tilslutt da illfall!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: