Livet på brygge syv

Italia

Vi har syklet til italia.

olivenlund

Vi har en fin olivenlund rett ved havna.

Livet på brygge syv er ganske rolig. Vi har syklet en tur til byen Latte i Italia ca. 4 km unna, gått turer i bakgatene rundt havna og bortetter stranden i retning Monaco. Vi har også funnet en fin olivenlund å gå tur i.

Fremdeles er temperaturen bra, ca. 20- 22 grader så lenge solen skinner og ca. 16-18 når det er overskyet eller regner. For regner gjør det her også. De siste dagene har det blåst, torndet og regnet – skikkelig. Som regel så letter det litt midt på dagen slik at vi får tatt en fin gåtur. Og når solen skinner er det sommer, og vi bader igjen :))

Her om dagen kom det en hyggelig danske bort til båten og slo av en prat. Han var arkitekt og har bodd i området i 23 år. Han var 86 år og levde et godt liv her. Jeg spurte ham om muligheten for franskkurs og evt. malerkurs, og han lovte å undersøke litt. Vi får se om det dukker opp noe.

Svart brød

Svart brød

Menton er en vakker by i mange farger og vi blir mer og mer kjent her. I dag fant vi en baker som solgte «svart». Det vil si svart brød, laget bl.a. av anis. Hun solgte også et brød som het «Scandinavia» så det måtte vi jo ha. Deilig!

Vi har også bestilt tur hjem til jul og gleder oss til det, men fremdeles er vi mottagelige for besøk på brygge syv, hvis noen ønsker en liten tur sydover til vår vakre sitronby.

Reklamer
Tagged with: , , , ,
Publisert i Middelhavet 2014
2 comments on “Livet på brygge syv
  1. Så mange fine innlegg du har lagt ut Tormod. Drømmer meg bort i de fine bildene deres, som fortsatt har et snev av sommer over seg. 🙂 God kveld til dere to!

  2. Breezita sier:

    Tusen takk Christine! I morgen er det meldt om sol og sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: