Vi har tent våre lys…

Vask baris

Vasking av båt i baris den 2. desember

turer

Det er mange flotte turområder i nærheten.

Sitroner fra Sandrine og Bruno.

Sitroner fra Sandrine og Bruno.

Lysene

Vi har tent våre lys ombord.

Endelig litt sol og sommer igjen. Vi har hatt noen regnfulle dager og i dag kom jammen solen tilbake. Det ble både morgenbad og frokost ute i det fri. Vasking av båt i baris den 2. desember er ikke helt vanlig, selv her på Rivieraen. På franske nyheter snakkes det om uvanlige milde dager og store mengder med nedbør. Forrige nedbørsrekord for november var i 1992 – og nå er den forbigått med 25%! Men vi bor jo flytende, så ingen fare med oss- så lenge det er plass til mer vann i middelhavet. -Og det er det jo, det er fremdeles 25 cm opp til bryggekanten…

Dagene går fort her nede. Vi vedlikeholder båten, går eller sykler turer, handler litt i butikker og pusler litt med egne ting. Et par restaurantbesøk hos Bruno og Sandrine har det også blitt. De kom forresten på besøk til oss i båten i dag og hadde med seg en pose full av sitroner. De har invitert oss til nyttårsfeiring hjemme hos dem og sågar en fjelltur dagen før. Til gjengjeld ville de gjerne ut på en seiltur 1. nyttårsdag. Hyggelig.

Ellers ble vi invitert hjem til Kurt og Inge for et par uker siden, to hyggelig dansker som har bodd her nede i 26 år. De snakket om en god restaurant i Italia de ville vise oss og har lovet å ta oss med dit. Han var en habil akvarellmaler og viste gladelig fram sine verker. Moro!

Det er mye julepynt i gatene her og masse jule-gate-lys og flotte, pyntede juletrær. Men ingenting skjedde første søndag i advent, ingen lys ble tent! Vi får se til helgen.

Vi har nå i hvertfall tent våre lys ombord og bygger opp julestemningen til en kort hjemtur den 21. des.

/TM

 

 

Reklamer
Tagged with: , , , ,
Publisert i Middelhavet 2014
2 comments on “Vi har tent våre lys…
 1. Hanne sier:

  Fantastisk! så koselig med nye bekjente og alt det dere gjør!

  koselig lesing som vanlig, takker igjen for det 🙂

  Idag har vi vært å sett på Idun spille skuespillet «kong arthur» med skolen, det varte i 2 timer! De var kjempe flinke, og fikk roser etterpå:)Idun var helt kake etterpå, og veldig fornøyd , med god grunn:)
  Forige søndag så vi Maja være med på Annie på kulturhuset og forige søndag der igjen var det Ingerid som hadde danseforestilling med dansegruppa si på ungdomshuset på kaldnes:)kjempe flinke jenter assa, veldig gøy å se på!

  ellers har det nå blitt blått på gradestokken og vi er veldig glad over at vi får montert vedovn neste onsdag:))
  blir koselig å se dere igjen i jula:)
  kooooooos fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: