Litt smånervøs

På Fyn var det både geiter, killinger, kalver, kuer, en okse og sjø-utsikt attpåtil

Hyggelige loppiser som vi ellers ikke hadde funnet med båt.

Så var turen gjort. Vi har kjørt til Syd-Danmark, på grensa til Tyskland, og tilbake gjennom Sverige. Men hvordan var bobil-livet? Tja. Båtfolk vinker til hverandre når de passerer og det gjør jammen bobil-folk også – hyggelig! Og det var hyggelig å komme fram til campingplasser både i Danmark og Sverige. Men livet i bobil blir nok litt for passivt for vår del. Ombord i seilbåt er det ting som skal gjøres, tau som skal dras i og justeringer her og der.  I bil så sitter vi stille- ofte i mange timer. Og så er vel ting og tang ombord litt «light» og ikke så solid som i båt.

Men vi kom fram til hyggelige steder og fikk hyggelige bobil-tomter. Og på Fyn var det både geiter, killinger, kalver, kuer, en okse og sjø-utsikt attpåtil.  Når vi også fikk syklet en tur og kjøpt lokal honning hos nærmeste bonde, var vi enige om at det hadde vært en flott dag. Også var det bevegelsene ombord; i båten er det rolige og trøstende bevegelser, mens bobilen opplevdes som litt skvetten, litt smånervøs liksom. Det blåste og rista så mye en natt at jeg lurte på om jeg skulle stå opp og sette på barduner for ikke å velte, men vi våkna på alle fire hjul dagen etter. Også fikk vi vært innom hyggelige loppiser som vi ellers ikke hadde funnet med båt.

Reklamer
Publisert i Sommerferie 2017, Uncategorized
3 comments on “Litt smånervøs
 1. Rigmor Frogner sier:

  Ja da har dere fått gjort den erfaringen iallfall. Kanskje seilerlivet fortsatt er liv laga ? Om 10-15 år kan dere komme tilbake til bobil- livet.

  Sendt fra min iPhone

 2. Öckerö sier:

  Oh, så gott att höra era erfarenheter. Vi tänker kanske byta båten till husbil. Men helt säkra är vi inte. Denna sommar blir det Indigo längs Bohuskusten. Många hälsningar från Eva & Björn, vänner sedan Göta Kanal 2012

  • Ingrid Møyland sier:

   Kjære Eva og Bjørn! Så utrolig hyggelig å høre fra dere! Vi har tenkt på dere mange ganger og lurt på om vi får se Indigo igjen på vår «vei» 🙂 Ha en kjempefin tur langs Bohuskysten. Og får dere lyst på en tur over fjorden, er det ikke langt til Tønsberg 😉 Mvh Ingrid og Tormod

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: